Proiectul Iubesc Viața

Proiectul iubesc viața

Te invităm într-un proiect de suflet, născut din dorința de comunitate și vindecare.

Este un proiect dedicat femeilor, în care ne dorim să celebrăm viața și esența noastră cu totul, dincolo de tot ceea ce a apăsat pe umerii noștri de-a lungul timpului. Este gândit ca un spațiu de siguranță, vindecător, în care să avem șansa de a ne exprima autentic și de a ajunge înapoi în corp, și  implicit în inimă.

Ne vom întâlni din două în două săptămâni, miercuri seară. Atelierele se vor desfășura în intervalul 19:00-22:00.

Datele pentru următoarele evenimente: 

  • 15 și 29 MARTIE
  • 12 și 26 APRILIE
  • 7 și 28 IUNIE
  • 12 și 26 IULIE

Investiția pentru acest proiect este de 70 RON pentru seara de eveniment.

Cine suntem noi și cum s-a născut acest proiect:

Numele meu este Alexandra și vin către tine cu un gând : “Cum ar fi dacă pentru prima dată ți-ai spune iubesc viața ”?!

În luna Octombrie 2022 căutam să construiesc ceva în viața mea, ceva care sa fie mai mult decât o simplă meserie. Deși mă împlinește enorm să predau yoga și să fiu în postura de profesor, știam că misiunea mea e mai mult de atât, așadar am început să mă rog.

Primele răspunsuri au fost acestea: să fac ceva în direcția de vindecare alături de femei și să găsesc un psiholog care sa ghideze alături de mine acest proiect.

Așa a apărut Codrina în viața mea. Cum? Un search pe Internet și totul a decurs natural, ne-am întâlnit de câteva ori, am creat o relație,  am pus țara la cale pentru voi și iată-ne în prezent: gata să oferim din munca noastră.

Eu sunt Codrina. Sunt psiholog clinician și psihoterapeut în formare, iar în acest proiect am venit cu inima deschisă la propunerea Alexandrei. Am simțit dorința de a crea o comunitate de femei, iar invitația pe care am primit-o de a fi parte din proiect a fost manifestarea perfectă a gândului meu. Îmi doresc să aduc în acest loc siguranță, liniște, conținere și un loc suficient de mare pentru tot ce este nevoie să fie exprimat.